Aktuális

Fagyasztóba zárta lakótársa macskáját

Megrúgta, megrázta, és a hűtő fagyasztójába is betette lakótársa macskáját egy pécsi férfi, aki ellen vádat emelt a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség.

Állatkínzás miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen az ügyészség, aki kínozta lakótársa macskáját. Az információk szerint a vádlott együtt lakott egy ismerősével, illetve annak két hónapos kismacskájával. A férfi tavaly októberben a cicát minden ok és előzmény nélkül többször bántalmazta.

A macskát a nyakánál fogva megrázta, földre dobta, illetve többször bele is rúgott az állatba, ennek következtében a kismacska a falnak, berendezési tárgyaknak esett. Volt olyan is, hogy a cicát rövid időre a hűtőgép fagyasztójába tette.

 

A szakértők megállapították, hogy bár a kismacskának az állatkínzás alatt csak kisebb sérülései keletkeztek, a válogatott kínzási módszerek alkalmasak lettek volna maradandó egészségkárosodás okozására is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top