Aktuális

Ez történik ma, Kovács Ákos születésnapján

Budapesten csütörtökön reggel 06:14-kor kel fel a Nap, és 19:17-kor nyugszik.  Kovács Ákos születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 6.

Ezen a napon:

1849-ben megvívták az isaszegi csatát. A dicsőséges tavaszi hadjárat során Klapka, Aulich és Damjanich hadtestei Isaszegnél legyőzték Windisch-Grätz seregét. 1896-ban I. György görög király Athénban megnyitotta az első újkori olimpiai játékokat. 1909-ben Robert Peary elérte az Északi-sarkot. 1968-ban Kovács Ákos szülinapja.

Ez történik ma, Kovács Ákos születésnapján

A nap mottója:

A meseterápiában nem a mese gyógyít. Még egyetlen mese sem gyógyított meg senkit. Abban a változási, fejlődési folyamatban, valamint létezési és gondolkodási módban van a gyógyító erő, amit a mese elindít. A cselekvésre való hajlandóságban és képességben, amit a mese pusztán aktivizál. A rejtett lehetőségek meglátásában. Abban a világképben, amelynek alapja a gondolat, a szó és a tett egysége: azt mondjuk, amit gondolunk, és azt tesszük, amit mondunk.

Boldizsár Ildikó

Névnap:

Április hatodika Bíborka, Vilmos, Atlasz, Balzsam, Bíbor, Csát, Dénes, Szellő, Taksony és Viliam napja.

Április hatodikán született:

Ybl Miklós építész, Kamondi Zoltán filmes és Kovács Ákos zenész

Időjárás:             

Északnyugat felől felszakadozik, délutántól jelentősen csökken a felhőzet, a Dunántúlon és a Duna-Tisza-közén már több órára a nap is kisüt. A csapadékzóna kelet felé helyeződik, egyre inkább csak az ország keleti harmadában valószínű további eső, zápor. Többfelé megerősödik, az ország középső harmadán viharossá fokozódik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “talán vannak néhányan a környezetedben, akik úgy érzik, hogy jobban látnák el a feladataidat”.

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top