Aktuális

Ez történik ma, Steven Seagal születésnapján

Budapesten hétfőn reggel 06:06-kor kel fel a nap, és 19:21-kor nyugszik. Steven Seagal születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 10.

Ezen a napon:

1849-ben Damjanich tábornok hadteste elfoglalja Vácot. A védők parancsnoka, Christian Götz császári altábornagy elesik a csatában. 1912-ben Southamptonból elindul első és egyben utolsó útjára a Titanic. 1952-ben Steven Seagal születésnapja.

Ez történik ma, Steven Seagal születésnapján

A nap mottója:

“A hűséget nem veheted meg, nem birtokolhatod, nem erőltetheted. A kiváltója a szeretet és tisztelet azoknak, akik hisznek benned.” – A sötétség kora című film

Névnap:             

Április 10-e Zsolt, Ezékiel, Fulvia, Polidor és Radamesz napja.

Április 10-én született:

Omar Sharif, Steven Seagal színész

Időjárás:             

Napos idő várható gomolyfelhőkkel, legfeljebb estefelé a nyugati határnál és az Északi-középhegységben alakulhat ki néhol záporeső, esetleg zivatar. A déli szél megélénkül, az Észak-Dunántúlon néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “A kollégáid sokkal többre tartják a munkádat, mint ahogyan azt te magad képzelnéd.”

A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top