Aktuális

Nőket fosztogat Szegeden ez a félmeztelen férfi – videó

Egy félmeztelen, kantáros kertésznadrágot viselő, rövid hajú férfit keres a szegedi rendőrség, aki egy nő táskáját akarta megszerezni Szeged egyik utcájában, de nem járt sikerrel.

Erőszakkal akarta elvenni egy nő táskáját a lenti videofelvételen látható férfi Szegeden, a Vár utcában. A rendőrség információi szerint a kantáros nadrágot és bakancsot viselő férfi megragadta a sértett haját, majd próbálta lenyomni őt a földre, de nem tudta földre vinni. A sikertelen támadás után a félmeztelen férfi elmenekült a helyszínről.

A körözött férfi 175 centiméter magas, 25 év körüli, haja rövid, bal lábán három, csillag alakú tetoválás látható. A támadó a bűncselekmény elkövetésekor fekete (kék) kantáros nadrágot viselt, melynek mindkét szára fel volt hajtva.  

Aki felismerni véli a szegedi támadót, vagy tudja, hol találja őt a rendőrség, az tegyen bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságon, vagy a 107, illetve a 112-es telefonszámok egyikén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top