Aktuális

Ez történik ma, Csollány Szilveszter születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 06:01-kor kel fel a nap, és 19:27-kor nyugszik. Csollány Szilveszter szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 13.

Ezen a napon:

1670-ben Zrínyi Péter és Frangepán Ferenc gróf Bécsbe menekült, hogy kegyelmet kérjen I. Lipót császártól, ehelyett április 17-én a bécsújhelyi várba zárták őket. 1943-ban a berlini rádió bejelentette a katyńi tömegsírok felfedezését, a szovjet NKVD által legyilkolt lengyel hadifogoly katonatisztek holttesteivel. 1970-ben Csollány Szilveszter szülinapja.

Ez történik ma, Csollány Szilveszter születésnapján

A nap mottója:

“A hűséget nem veheted meg, nem birtokolhatod, nem erőltetheted. A kiváltója a szeretet és tisztelet azoknak, akik hisznek benned.” – A sötétség kora című film

Névnap:             

Április tizenharmadika Ida, Béla, Hermina, Martin, Martos, Mína, Minka, Minóna, Mirka és Norma napja.

Április tizenharmadikán született:

Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász és Trill Zsolt színész

Időjárás:

Kezdetben erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd napközben szakadozik a felhőzet, főként délután számíthatunk akár hosszabb napos időszakokra is. Elszórtan lehet eső, zápor, az északkeleti határnál egy-egy zivatar sem kizárt. A délnyugati területek kivételével megerősödik, északon időnként viharossá fokozódik a nyugati, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.       

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Ma véletlenül megfeledkezhetsz arról, amit megígértél valakinek.

A feledékenységednek oka van, hiszen sikerül egy csomó mindent elintézned, épp csak egy ígéretről felejtkezel meg”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top