Aktuális

Ez történik ma, anyák napján

Budapesten vasárnap reggel 05:23-kor kel fel a Nap és 19:57-kor nyugszik. Béres Alexandra szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 7.

Ezen a napon:

1946-ben az akkori négy nagyhatalom párizsi külügyminiszteri értekezlete kimondja Magyarország 1938-as határainak visszaállítását, és további három település elvételével tovább csonkítják az országot. 1950-ben megnyitják a Ferihegyi Nemzetközi Repülőteret. 1976-ban Béres Alexandra szülinapja.

Ez történik ma, Béres Alexandra születésnapján

A nap mottója:

A pokol nem jön hirtelen. A pokol lassan, de biztosan érkezik.

Dolores Claiborne c. film

Névnap:             

Május hetedike Gizella, Bendegúz, Dalma, Germán, Giza, Késa, Napóleon, Szaniszló napja.

Május hetedikén született:

Berzsenyi Dániel és Vajda János költő, Béres Alexandra sportoló

Időjárás:

Éjjel nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor, majd délután a Dunántúlon megszűnik a csapadék, ott a felhőzet is csökken. Az északnyugatira forduló szél az Észak-Dunántúlon, majd estétől máshol is megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Tudom, most arra gondolsz, visszaélhetsz-e a helyzettel. Nos, talán pont azért alakult ki ez a helyzet, mert élned kell vele.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top