Aktuális

Sok év börtönt kapott az önjelölt vécés bácsi

Részegen, kezében késsel követelt pénzt egy férfi a balatonlellei vasútállomáson az amúgy ingyenes vécé használatáért. Akciójáért 120 forintot és hét év fegyházbüntetést kapott, utóbbit jogerősen.

Már a másodfokú eljárást tartották a napokban annak a 29 éves férfinak az ügyében, aki tavaly augusztusban Balatonlellén csúnyán berúgott, és a vasútállomáson késsel követelt pénzt az ingyenes, nyilvános vécé használatáért – írja a Sonline.

Belekötött egy biciklitúrán lévő csoportba is, akikben a késsel hadonászó, üvöltöző, részeg férfi látványa félelmet keltett. Csak egy fiatalember fizetett 120 forintot a nyilvános vécéért a fenyegetőző férfinak, akit cserébe megölelt az alkalmi vécés bácsi. Közben kiérkeztek a rendőrök is, akik a férfit a nyilvános vécé közelében fogták el.

A másodfokon eljáró Kaposvári Törvényszék helybenhagyta a Fonyódi Járásbíróság ítéletét, amely korábban rablásért és rablás kísérletéért hét év fegyházbüntetést szabott ki a férfira, aki elfogása óta előzetes letartóztatásban van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top