Aktuális

Megijedt, és mellkason szúrta párját

Négy év börtönbüntetést kapott az a nő, aki ijedtében mellkason szúrta ismerősét. A nő nem először szúrta le az áldozatot.

Másodjára szúrta meg késsel ismerősét egy örkényi nő, amiért négy év börtönbüntetést rótt ki rá nem jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék. Az első késelés még 2008-ban történt, amiért a nőt két év börtönre ítélték, négy évre felfüggesztve.

A próbaidő remekül telt, egészen 2016 márciusáig, amikor ismét megtörtént a baj. A tényállás szerint aznap is együtt italozott a vádlott meg a sértett, több deci pálinkát és bort is elfogyasztottak. A nő éppen a délelőtt rendelt húst darabolta, amikor a konyhában felrobbant egy rezsón felejtett mobiltelefon.

A vádlott annyira megijedt, hogy a kezében lévő késsel szíven szúrta ismerősét, akit csak a gyors orvosi beavatkozás mentett meg a haláltól.

A nőt a késelésért a pénteki tárgyaláson 4 év börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélték, de büntetése nem jogerős, mert az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top