Aktuális

Ez történik ma, Sir Ian McKellen születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 04:55-kor kel fel a Nap, és 20:28-kor nyugszik. Sir Ian McKellen szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. V. 25.

Ezen a napon történt:

1939-ben Sir Ian McKellen születésnapja. 1955-ben a Kancsendzönga (tszf. 8586 m) első megmászása George Band és Joe Brown hegymászók által. 1975-ben a nemzetközi gyermeknap alkalmából átadták Zánkán a balatoni úttörővárost.

Ez történik ma, Sir Ian McKellen születésnapján

A nap mottója:

Elvi kérdésekben légy sziklaszilárd; az ízlés dolgában ússz az árral!

Thomas Jefferson

Névnap:             

Május huszonötödike Orbán, Csatád, Gergely, Györke, Magda, Magdolna, Megara, Szofi és Szófia napja.

Május huszonötödikén született:

Sir Ian McKellen brit színész és Lauryn Hill énekesnő.

Időjárás:

Sok lesz a felhő, délen helyenként zárt is lehet a felhőtakaró, majd estére csökken a felhőzet. Többfelé várható zápor, főleg keleten, északkeleten zivatar is. Az északi, északnyugati szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “folyton azt méregeted, hogy ki támogat téged, és kinek az igényeinek felelsz meg, valamint ki az, aki elismeréssel adózik a munkádnak”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top