Aktuális

Ez történik ma, Váczi Gergő szülinapján

Budapesten péntek reggel 04:44-kor kel fel a Nap, és 20:37-kor nyugszik. Váczi Gergő szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 2.

Ezen a napon történt:

1793-ban Franciaországban a jakobinusok Robespierre vezetésével átveszik a hatalmat, megkezdődik a jakobinus diktatúra. 1944-ben a Frantic fedőnevű légi hadművelet: a brit és amerikai légierő több csapást mér magyarországi célpontokra. Több mint ezer civil hal meg. 1977-ben Váczi Gergő születésnapja. 1986-ban a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnokság csoportmérkőzésén a mexikói Irapuatóban 6-0 arányban kikap a Szovjetuniótól. A közvélekedés szerint ez a magyar labdarúgást legmélyebben megalázó vereség.

Ez történik ma, Váczi Gergő szülinapján

A nap mottója:

Egyikünk sem változtathat azon, amit tettünk. De azon igen, amit tenni készülünk.

The Expanse c. film

Névnap:             

Június másodika Anita, Kármen, Ábel, Anna, Blandina, Csilla, Erazmus, Etele, Etre, Gemella, Geminián, Irma, Jenő, Kornél, Péter, Pető, Razmus, Rézmán és Vénusz napja.

Június másodikán született:

Szentkuthy Miklós író, Stacy Keach színész és Váczi Gergő műsorvezető

Időjárás:

A fátyol- és gomolyfelhők mellett északkeleten sok, másutt több-kevesebb napsütés várható. Főként délen és nyugaton alakul ki zápor, zivatar. A változó irányú szél zivatarban megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Szerelmes szeretnél lenni, és örülnél neki, ha ez a nap a romantikáról szólhatna. Jó hírünk van: ma sokkal több a szerelem körülötted, mint más napokon”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top