Aktuális

Érthetelen dolog történik a Tesco-buszokkal

Vagy az ingyenes Tesco-busz hiányzik sok településen, vagy ez eddig az áruház felé kanyarodó helyi járatok kerülik most már el a Tescót. De hogy jut így el vásárolni mondjuk Hatvanban vagy Tatán az, akinek nincs autója?

Újabb Tescók maradnak busz nélkül – írja a Napi.hu. Az áruházlánc tájékoztatása szerint a tatai és a hatvani Tesco-vásárlók már nem számíthatnak a helyi járatra, az ugyanis május 30-tól nem tesz kitérőt a boltlánc egységeinél, és június óta biztosan nem kanyarodik helyi busz az ózdi Tesco felé sem.

Ahol már a Tesco-busz sem jár

Az ingyenes Tesco-buszok is megritkultak, januárban és februárban is több egységnél megszüntették ezeket a saját járatokat: a buszos elérhetőség így megszűnt a jászberényi, a miskolc-avasi, a nyírbátori, az oroszlányi, a salgótarjáni, a siófoki, a székesfehérvári hipermarketeknél, valamint a kiskunhalasi, a hajdúszoboszlói, az orosházai, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a sárbogárdi, a nagyatádi, a marcali, a szerencsi és a nagykanizsai boltnál. A kőszegi üzlethez március óta nem megy a helyi busz, az esztergomi egység esetében tavaly még két járat ment, ezekből az egyik, a Párkány felé közlekedő busz állt le az idén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top