Aktuális

Ez történik ma, Courteney Cox szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 04:43-kor kel fel a Nap, és 20:42-kor nyugszik. Courteney Cox szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 15.

Ezen a napon:

1312-ben megvívták a rozgonyi csatát. Károly Róbert legyőzi Aba Amadé fiait és Csák Máté segédcsapatait. 1703-ban II. Rákóczi Ferenc találkozik Esze Tamással a magyar–lengyel határon, Klinecben. 1964-ben Courteney Cox szülinapja. 1986-ban a Hungaroring megnyitása.

Ez történik ma, Courteney Cox szülinapján

A nap mottója:

A munkatempót vagy a modern technológia, vagy az anyagi érdek, vagy a korbács diktálja. Az ideológia erre sohasem lesz képes.

Kopátsy Sándor

Névnap:             

Június tizenötödike Jolán, Vid, Bernárd, Bernát, Gibárt, Modesztusz, Violett, Zoé és Zója napja.

Június tizenötödikén született:

Courteney Cox énekesnő, Harsányi Gábor színész, Lőrincz L. László író és Rost Andrea operaénekes.

Időjárás:

Többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, majd késő délután nyugaton megnövekszik a felhőzet, és estétől arrafelé egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat már, egyébként csapadék nem lesz. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “ma tegyél valami jót az emberekkel. Tegyél valami jót másokkal. Talán nem is gondolnád, hogy milyen nagy ereje van annak, ha jót teszel másokkal”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top