Aktuális

Kiesett a vidámparki libegőből a kislány, járókelők kapták el

A kislány hosszú percekig a játékba kapaszkodva lógott a levegőben. A megdöbbentő esetről videó is készült.

Kis híján tragédiába torkollt egy 14 éves lány vidámparki látogatása, miután kicsúszott az egyik játék üléséből. Ahogy azt az esetről készült megdöbbentő videón is jól látni, a kiskamasz hosszú percekig kapaszkodott a magasban, mielőtt lezuhant volna.

Ez a néhány perc szerencsére elégnek bizonyult ahhoz, hogy a park látogatói felfigyeljenek a kislány sikoltozására, és ahhoz is, hogy összegyűljenek alatta és elkapják őt, miután elengedte a libegőt. A Warren megyei seriff közleménye szerint a kislányt az eset után az Albany orvosi központba szállították megfigyelésre, és mint kiderült, csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Matthew Howard, a kislány segítségére sietők egyike a ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, hétéves kislányát kísérte el a vidámparkba, és épp az egyik játékhoz siettek, mikor meghallották a kiabálást. “Felnéztem, és megláttam a libegőbe kapaszkodó lányt, mellette az öccse hisztérikusan zokogott, és azt ordítozta, nem tudja megtartani testvérét.

Howard elmondta, egy percig se gondolkodott, segítsen-e, vagy sem. “Nem hagyhattam meghalni” – mondta, majd hozzátette: “Képtelen lettem volna csak ott állni és végignézni, ahogy lezuhan.” Azt, hogy a kislány hogy csúszhatott ki a játékból, a hatóságok vizsgálják.

Olvass még többet a vidámparkról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top