Aktuális

Ez történik ma, Cheryl Cole szülinapján

Budapesten péntek reggel 04:46-kor kel fel a Nap, és 20:46-kor nyugszik. Cheryl Cole szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 30.

Ezen a napon:

1853-ban Teleki Blanka grófnőt tíz évi várfogságra ítélik az osztrákok, magyar szellemű leánynevelés vádjával. 1908-ban a szibériai Köves-Tunguzka folyó mentén egy meteor csapódik be, Heves megye nagyságú területen teljesen letarolva az erdőt. 1983-ban Cheryl Cole szülinapja. 2002-ben az euró a Európai Pénzügyi Unió (EMU) 11 tagállamában kizárólagos fizetőeszközzé válik, a tagállamok nemzeti valutái megszűnnek. 2014-ben megszűnt az első magyar közösségi weboldal, az iWiW.

Ez történik ma, Cheryl Cole szülinapján

A nap mottója:

Ha az ember cinkelt lapokkal játszik, megnyerhet minden partit, de így nincs értelme játszani.

Steve Jones

Névnap:             

Június harminc Pál, Apostol, Bese, Emiliána, Március, Pável és Pósa napja.

Június harmincadikán született:

Mike Tyson ökölvívó, Ralf Schumacher F-1 pilóta, Cheryl Cole énekesnő és Michael Phelps úszó.

Időjárás:

A gomoly- és fátyolfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk, legfeljebb nyugaton és északon fordulhat elő néhol záporeső. A délnyugati szelet erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet az Alföldön 30 és 34, másutt 28 és 30 fok között várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “elismerem, nem lobog bennem nagy tűz, de szeretem. (…) ne felejtsd el, a tűz sokkal veszélyesebb, mint a langyos víz”.

A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top