Aktuális

Lelőttek egy magyar férfit egy spanyol bárban

Egy magyar nő is súlyosan megsérült a bárban kitört lövöldözésben.

Egy magyar férfi életét vesztette, egy magyar nő pedig súlyosan megsebesült abban a lövöldözésben, amely csütörtökön tört ki a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában – közölte a La Vanguardia című újság pénteken.

Lelőttek egy magyar férfit egy spanyol bárban
A lövöldözés helyszíne

A napilap szerint a 30 éves halálos áldozat pincérként dolgozott a vendéglátóhelyen, amelynek évek óta tulajdonosa a 39 éves nő, aki most megsebesült. Mint írták, a támadó csütörtökön kora délután lépett a bárba, és legalább két lövést adott le az áldozatra, majd a tulajdonosnőre célzott, akit súlyosan megsebesített.

A férfi ezt követően elmenekült, a hatóságok jelenleg is nagy erőkkel keresik. A lövöldözésben megsebesült nőt kórházban ápolják.

A helyi hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket a lövöldözésről, de kezdettől fogva hangsúlyozzák, hogy nem terrorakcióról van szó. A sajtó szerint személyes ügy állhat a támadás hátterében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top