Aktuális

Épp, hogy elkészült, már be is szakadt a Dagály sétány

A 3-as metró Forgách utcai megállóját és az újonnan épült, a vizes vb színhelyéül szolgáló Duna Arénát összekötő Dagály sétány kevesebb mint egy hónappal ezelőtt készült el. Ám a friss burkolat máris megadta magát.

Egészen pontosan június 9-én adták át a Dagály sétányt, amelyet kifejezetten a vizes vébé apropóján újítottak fel. A sétány a 3-as metró megállóját köti össze a Duna Arénával. Hiába nincs még azonban egy hónapos se a közterület, máris bajok vannak vele, egy helyen beszakadt például a burkolat.

A 444.hu egyik olvasója szúrta ki a tátongó hibát, fényképén az is látszik, hogy a frissen átadott aszfalton keletkezett komolyabb törés miatt a szakaszt le is zárták. 

Az 530 méter hosszú út megépítéséhez a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 478 millió forint támogatást adott. A vizes vébé összköltsége pedig az elején a Gyárfás Tamás által megsaccolt 25 milliárd helyett jelenleg 130 milliárdra rúg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top