Aktuális

Vásárolni ment a 13 éves érdi fiú, azóta sem tért haza

Az Érdi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 13 éves Kiss István Rolandot, aki július 4-én délelőtt fél tízkor elindult vásárolni egy érdi lakásotthonból. A fiú azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Az eltűnt gyerek körülbelül 165 centiméter magas, normál testalkatú, testsúlya körülbelül 65 kilogramm. Haja rövid, barna színű. Arca kerek, szeme színe barna. Egyik lábszárán szív formájú tetoválás látható szárnyakkal – írja a police.hu.

Kiss István Roland az eltűnésekor szürke színű rövidnadrágot, sötét árnyalatú, rövid ujjú pólót és sportcipőt viselt.  

Vásárolni ment a 13 éves érdi fiú, azóta sem tért haza

 Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható érdi fiú tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen – munkaidőben – személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top