Aktuális

Ez történik ma, Baronits Gábor szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 04:52-kor kel fel a Nap és 20:45-kor nyugszik. Baronits Gábor szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 6.

Ezen a napon:

1846-ban végigment az első próbajárat a Pest és Vác közti vasútvonalon (az első menetrend szerinti gőzös július 15-én indult el). 1885-ben Louis Pasteur beadta első sikeres oltását a veszettség ellen egy kutyaharapott kisfiúnak. 1941-ben Magyarország területén hajnali 3 órakor bevezetik a jobb oldali közlekedési rendszert (Budapest és közvetlen környéke kivételével). 1989-ben Baronits Gábor szülinapja.

Ez történik ma, Baronits Gábor szülinapján

A nap mottója:

Az otthon nem az, ahonnan jöttél, hanem az, ahol fényre lelsz, amikor már mindent sötétség borít.

Pierce Brown

Névnap:             

Július hatodika Csaba, Atalanta, Csobád, Dominika, Dominka, Felícia, Mária, Metella, Nedda, Romola, Romulusz, Ronalda, Tamás, Tankréd napja.

Július hatodikán született:

Tendzin Gyaco, a XIV. dalai láma, Sylvester Stallone színész és Baronits Gábor színész.

Időjárás:

Gomolyfelhős, napos idő várható. Északkeleten több helyen, másutt elszórtan valószínű zápor, zivatar. A többnyire északnyugati, északi szél többfelé megélénkül, helyenként és zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között várható, északkeleten lesznek az alacsonyabb értékek.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Ne gondolkozz, válts egy jegyet az egyik fesztiválra, és kapcsolj ki!”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top