Aktuális

Ez történik ma, Malala Juszufzai szülinapján

Budapesten szerdán reggel 04:56-kor kel fel a Nap, és 20:41-kor nyugszik. Malala Juszufzai szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 12.

Ezen a napon:

1943-ban a prohorovkai páncélosütközet, a világtörténelem legnagyobb tankcsatája a kurszki ívben. 1975-ben São Tomé és Príncipe függetlenné válik Portugáliától. 1997-ben Malala Juszufzai születésnapja.

Ez történik ma, Malala Juszufzai szülinapján

A nap mottója:

Minden olyan alkalommal, amikor valaki nyer, ez csakis azért lehetséges, mert valaki kicsivel korábban veszített.

Daniel Banulescu

Névnap:             

Július tizenkettedike Dalma, Izabella, Abony, Eleonóra, Fedor, Félix, János, Leonóra, Nóra és Uzonka napja.

Június tizenkettedikén született:

Malala Juszufzai emberi jogi aktivista, Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó

Időjárás:

Szerdára virradó éjszaka a Dunántúlon többfelé, reggel, délelőtt a középső és keleti országrészben elszórtan valószínű zápor, zivatar. Ezt követően keleten is csökken a felhőzet, és a sok napsütés mellett képződő gomolyfelhőkből már csak néhol fordulhat elő záporeső. Estétől északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakulhat kis csapadék. Kezdetben az északnyugati, majd a nyugatira, délnyugatira forduló szél gyakran megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Valaki a fejébe vette, hogy ma segít neked valamiben. Te azonban azt gondolod, hogy nincs szükséged segítségre. Hogy végül kinek lesz igaza? Nos ez csak akkor derül ki, ha igent mondasz a segítség ajánlatára”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top