Aktuális

Ez történik ma, Sebestyén Balázs szülinapján

Budapesten kedden reggel 05:03-kor kel fel a Nap, és 20:36-kor nyugszik. Sebestyén Balázs szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 18.

Ezen a napon:

1926-ban báró Kemény János kezdeményezésére Marosvécsen megalakul a helikoni közösség. 1953-ban megjelenik Elvis Presley első lemeze, a My Happiness, amit édesanyjának ajánlott. 1968-ban megalapítják az Intelt. 1977-ben Sebestyén Balázs szülinapja.

Ez történik ma, Sebestyén Balázs szülinapján

A nap mottója:

Vannak pillanatok, amikor az ember úgy érzi, hogy a véletlen szándékosan a kárunkra keveri a kártyákat, jóllehet, ha a dolgok mélyére ásunk, rádöbbenhetünk, hogy a legtöbb esetben szó sincs véletlenről. Valaki keveri a kártyákat, az igaz, csak éppen nem a véletlen.

Diane Ackerman

Névnap:             

Július tizennyolcadika Frigyes, Arnó, Arnold, Arnolda, Arnót, Frederik, Fremont, Hedda, Hédi, Hedvig, Jusztián, Szemőke és Zomilla napja.

Június tizennyolcadikán született:

Vin Diesel színész, Daron Malakian, a System of a Down gitáros-énekese és Sebestyén Balázs műsorvezető.

Időjárás:

Túlnyomóan derült, illetve kissé felhős idő várható, északon lehet kicsivel több felhő, és az Északi-középhegység területén egy-egy helyen záporeső kialakulása nem kizárt. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban 7 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “ritkán van olyan helyzet, hogy semmi mást nem kell tenned, csak várnod, hogy a szerelem bekopogtasson az ajtódon”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top