Aktuális

Ez történik ma, Robin Williams szülinapján

Budapesten péntek reggel 05:04-kor kel fel a Nap és 20:34-kor nyugszik. Robin Williams szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 21.

Ezen a napon:

1940-ben a Szovjetunió annektálta Észtországot, Lettországot és Litvániát. 1951-ben Robin Williams szülinapja.

Ez történik ma, Robin Williams szülinapján

A nap mottója:

Amikor valaki egy sikeres fogyókúrán van túl, mindenki kérdezi tőle, mitől fogyott le ennyire. Mikor elmondod a nagyon egyszerű megoldást, az nekik nem elég, ők valami csodálatos dolgot várnak még. Rendkívül naivak tudnak ám lenni az emberek, azt sokkal könnyebben elhiszik, hogy valami bogyótól fogytál le, mint hogy elhagytad a kenyeret meg a cukrot. Hamarabb elhiszik, hogy beveszel egy zöld kapszulát, és lerohad rólad negyven kiló. Ez azért van így, mert mindennek a könnyebbik végét akarjuk megfogni.

Dombóvári István

Névnap:

Július huszonegyedike Dániel, Angéla, Angelina, Dalida, Dana, Daniéla, Daniella, Danuta, Darrell, Helén, Ilma, Ilona, Júlia, Léna, Lőrinc, Zsüliett és Dzsulietta napja.           

Július huszonegyedikén született:

Lukács Sándor színész, Robin Williams színész és Tarr Béla rendező.

Időjárás:

Változó felhőzetre számíthatunk, erőteljesebb gomolyfelhő-képződés a Dunántúlon várható. Keleten legfeljebb néhol, nyugaton és a középső országrészben elszórtan valószínű zápor, zivatar. A szél nagy területen északnyugatira, nyugatira fordul, helyenként megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 37 fok között várható, az Alföldön lesz a legmelegebb, északnyugaton a kissé hűvösebb.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Olyan sok mindent szeretnél belezsúfolni ebbe a napba, hogy szinte lehetetlen lesz mindenre sort kerítened.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top