Aktuális

Ez történik ma, Anna Paquin szülinapján

Budapesten hétfő reggel 05:07-kor kel fel a Nap, és 20:30-kor nyugszik. Anna Paquin szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 24.

Ezen a napon:

1897-ben a világon elsőként Tatán, este fél kilenckor, 21 helyen kezdtek világítani az utcai acetilénlámpák. 1969-ben visszaérkezett a Földre az Apollo–11, az első sikeres amerikai holdexpedíció űrhajója. 1982-ben Anna Paquin szülinapja.

Ez történik ma, Anna Paquin szülinapján

A nap mottója:

Mindig rossz dolgok felé húzódtam. Szerettem inni, lusta voltam, nem volt Istenem, politikám, ideám, ideálom. Letelepedtem a semmiben. Ez egy fajtája a nemlétezésnek, de elfogadtam. Nem lettem érdekes személy. Nem is akartam érdekes lenni, az túl nehéz. Amit igazán akartam, az egy puha, ködös kis hely, ahol élhetek, és hogy hagyjanak egyedül.

Charles Bukowski

Névnap:

Július huszonnegyedike Kincső, Kinga, Bernárd, Bernát, Borisz, Borocs, Csenge, Csengele, Kriszta, Krisztabella, Krisztiána, Krisztin, Krisztina, Levendula, Tinka napja.         

Június huszonnegyedikén született:

Jennifer Lopez és Anna Paquin új-zélandi színésznő.

Időjárás:

A napsütés mellett délután egyre nagyobb területen válik erőteljessé a gomolyfelhő-képződés, és egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. Mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 30 és 36 fok között alakul, de nyugaton néhol csak 28, 29 fok valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Itt az ideje megengedned magadnak a változást és a változtatást. Ha ma megváltoztatsz valamit, ha ma máshogy csinálsz valamit, mint ahogy szoktad, biztos lehetsz abban, hogy minden máshogyan alakul majd, mint ahogy szokott. Legyél elég bátor és kíváncsi ahhoz, hogy merj változtatni, és ne csak azt ismételd, amit eddig tettél”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top