Aktuális

Ez történik ma, Hilary Swank szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 05:13-kor kel fel a Nap, és 20:24-kor nyugszik. Hilary Swank szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 30.

Ezen a napon:

1866-ban megnyílik az első hazai lóvasút Pest, Széna tér és Újpest, Városkapu között a Pesti Közúti Vaspálya Társaság üzemeltetésében. 1899-ben az első vízilabda-mérkőzés Magyarországon (Siófokon). 1908-ban a szibériai Alsó-Tunguszka és a Léna folyók között a légkörbe lépet, tűzgömbbé vált, majd még a légkörben felrobbant egy üstökösmag. 1974-ben Hilary Swank szülinapja. 2003-ban Mexikóban legördül a gyártósorról az utolsó (21 529 464.) VW Bogár

Ez történik ma, Hilary Swank szülinapján

A nap mottója:

Az ember úgy fogja a leadott kis súlyát, mint valami becses kincset. Annyira fél, hogy ez a kis boldogság már nem lesz az övé. Elveszik, elragadják tőle a csúnya, gonosz karok, a zsírkarok. Belenézek a tükörbe, és elszörnyedek. Próbálom tudatosan kikerülni a tükröket. Nem szabad magadat nagyon elszomorítani. Ha magadat már valahogy másképp képzeled el, vagy az utolsó kép a fejedben kettő hónappal ezelőtti, olyan, ami jól volt megvilágítva, be voltál púderezve, jó ruha volt rajtad, jól be volt lőve a hajad, akkor egy szörcsögő tokás, fénylő homlokú, golyófejű embert látni a tükörben nagyon kiábrándító tud lenni.

Dombóvári István

Névnap:

Július harmincadika Judit, Xénia, Avenár, Azucséna, Donatella, Donna, Indira, Inge, Ingeborg, Inka, Polixénia, Rovéna, Szemőke, Szénia, Zsüliett napja.     

Június harmincadikán született:

Arnold Schwarzenegger, Jean Reno és Hilary Swank amerikai színésznő.

Időjárás:

A többórás napsütés mellett erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, amelyekből szórványosan zápor, zivatar is kialakulhat. A zivatarokat átmenetileg viharos széllökések is kísérhetik, de zivataroktól függetlenül is megerősödik az Észak-Dunántúlon a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 34 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Ahhoz, hogy igazán mély önismeretre tegyél szert, őszinteségre is szükséged van”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top