Aktuális

Ez történik ma, Antonio Banderas szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 05:32-kor kel fel a Nap és 20:05-kor nyugszik. Antonio Banderas szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 10.

Ezen a napon:

1543-ban I. Szulejmán szultán elfoglalja Esztergom várát. 1821-ben Missouri az Amerikai Egyesült Államok tagállamává válik. 1945-ben Japán kapitulál a második világháborúban. 1960-ban Antonio Banderas amerikai színész szülinapja. 1986-ban az első világbajnoki Forma–1-es futam a Hungaroringen. 1990-ben Vénusz körüli pályára áll és megkezdi a radaros térképezést az amerikai Magellan űrszonda.

Antonio Banderas amerikai színész
Antonio Banderas amerikai színész

A nap mottója:

A különcség erősebbé teszi az embert.”

Doktor House című sorozat

Névnap:

Augusztus tizedike Lőrinc, Amadé, Amadea, Amadeusz, Amadó, Asztéria, Bianka, Blanka, Csilla, Csillag, Enzó, Loránd, Lóránt, Orlandó és Roland napja.              

Augusztus 10-én született:

Básti Juli Kossuth-díjas színésznő, Rosanna Arquette amerikai színésznő-rendező, Antonio Banderas amerikai színész, Eric Helary francia autóversenyző, Lorenzo Zanetti olasz motorversenyző és Melquiades Alvarez spanyol úszó.

Időjárás:

A Kiderül.hu előrejelzése szerint ma erős gomolyfelhő-képződés mellett egyre több helyen várható zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet északnyugaton 24, délkeleten 34 fok körül valószínű.

Napi horoszkóp:

Az Oroszlán jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Különleges képességed van ahhoz, hogy meggyőzz másokat. Különleges képességed van ahhoz, hogy rávegyél másokat is arra, hogy azt tegyék, amit te szeretnél. Valójában nehezen viseled, ha nem mindenki ért egyet veled, de ma mégiscsak jobb lenne, ha nem használnád ezt a képességedet.

 A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top