Aktuális

Ez történik ma, Jennifer Lawrence születésnapján

Budapesten kedd reggel 05:40-kor kel fel a Nap, és 19:57-kor nyugszik. Jennifer Lawrence szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 15.

Ezen a napon történt:

1914-ben ezen a napon adták át a Csendes-óceánt és az Atlanti-óceánt összekötő Panama-csatornát. 1933-ban véget ér a gödöllői cserkész világtalálkozó, 1946-ben India kikiáltotta függetlenségét, és elszakadt Nagy-Britanniától. 1969-ben ezen a napon kezdődött a Woodstock-i zenei fesztivál. 1990-ben megszületett Jennifer Lawrence amerikai színésznő.

 

#tbt #jenniferlawrence

Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) által megosztott bejegyzés,

A nap mottója:

“Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják.”

Jézus – (Máté 6:19)

Névnap:

Augusztus tizenöt Mária, Alfréd, Napóleon, Ali és Masa napja.

Augusztus 15-én született:

I. Napóleon francia császár, Hunyadi Sándor regényíró, Szűcs Judith énekesnő, Ben Affleck és Jennifer Lawrence is.

Időjárás:

A sok napsütés mellett kevés felhő lesz az égen, csapadék nem várható. Keleten az északkeleti, a Kisalföldön a délkeleti szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

Vízöntő jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Ha mindig az ügyintézésre koncentrálsz, akkor nem jut időd a bulizásra.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top