Aktuális

Ez történik ma, Radics Gigi születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 05:42-kor kel fel a Nap, és 19:56-kor nyugszik. Radics Gigi szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 17.

Ezen a napon történt:

1487-ben Mátyás király elfoglalja Bécsújhelyet, 1937-ben átadják az első magyarországi villamosított vasúti pályát Budapest-Hegyeshalom között, 1977-ben megnyitják a népligeti Planetáriumot, 1991-ben II. János Pál pápa szentmisét celebrál a pogányi repülőtéren. 1996-ban megszületik Radics Gigi énekesnő.

A nap mottója:

“A bátorság nem a beszédben van. Hanem a választásban.”

Antoine De Saint-Exupéry

Névnap:

Augusztus tizenhét Jácint, Aminta, Arika, Arikán, Emiliána, Ete, Hetény és Kármán napja.

Augusztus 17-én született:

Robert De Niro amerikai filmszínész,  Nelson Piquet brazil autóversenyző, Badari Tibor Európa-bajnok magyar ökölvívó, Sean Penn amerikai színész és Radics Gigi énekesnő.

Időjárás:

Csütörtökön az ország döntő részén túlnyomóan napos, száraz idő lesz általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Az Észak-Dunántúlon és a keleti, északkeleti határvidéken nem zárható ki egy-egy zápor, esetleg zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 34 fok között valószínű. – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

Nyilas jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Olyan helyzet okoz neked fejtörést, amelyről tudod, hogy a barátaid egyszerűen és lazán megoldották volna.”

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top