Aktuális

Újabb részletek a buszon savba ülő nő történetéből

Azt mondta, alig tudott menni, amikor leszállt a buszról, annyira fájt a lába. 

Részletesen beszámolt a történtekről az a nő, akinek az ülését valószínűleg savval öntötték le a 31-es buszon Budapesten, és emiatt égési sérüléseket szenvedett. 

Az RTL Klubnak azt mondta a nő, először csak furcsa érzése volt, izgett-mozgott, de 10 perc elteltével égő fájdalmat érzett a combja alsó részén. Mire leszállt, már alig bírt menni, annyira fájt a lába. Hátranyúlt, és érezte, hogy hólyagos a bőre.

Otthon a férje megnézte a tenyérnyi méretű sérülést, és csak annyit mondott: “Atyaúristen!” A kádban, hideg vízzel próbálták enyhíteni a fájdalmát a nőnek, aki aznap nem sokat aludt. Később kiderült, másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

Több napra kiesett a munkából, és most sem vállalhat annyit, mint korábban, mert műkörmösként nem tud sokat ülni a sebével. Ami ráadásul lassan gyógyul, mert éppen egy hajlatban van.

A nő írt a BKK-nak is, a társaság nyolc nap múlva reagált e-mailben, az egyikben elnézést is kértek, valamint közölték, hogy megkezdék a kárigényt kivizsgálni. A nő egyelőre nem döntötte el, hogy beperli-e a BKK-t, erről egyeztetni fog az ügyvédjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top