Aktuális

Ez történik ma, Claudia Schiffer születésnapján

Budapesten péntek reggel 05:52-kor kel fel a Nap, és 19:38 -kor nyugszik. Claudia Schiffer születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 25.

Ezen a napon történt:

1609-ben Galileo Galilei ezen a napon mutatta be a világ első távcsövét Velencében. 1830-ban ezen a napon tört ki a brüsszeli népfelkelés, és kiáltották ki Belgium függetlenségét. 1981-ben az amerikai Voyager–2 űrszonda legnagyobb közelségekor fényképezte a Szaturnusz felhőrendszerét. 1970-ben megszületett Claudia Schiffer német fotómodell.

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer

A nap mottója:

“Tulajdonképpen sosem hittem benne, hogy a rossz dolgok valóban léteznek. Csak másképp kell értelmezni őket, és nyomban megszűnnek.”

Ottlik Géza        

Névnap:

Augusztus huszonöt Lajos, Patrícia, Elemér, József, Tamás és Marietta napja.

Augusztus 25-én született:

Aulich Lajos honvéd tábornok, Sir Thomas Sean Connery skót színész, Billy Ray Cyrus amerikai színész, countryénekes, Földes Tamás magyar színész, Decker Attila világbajnok magyar válogatott vízilabdázó és Claudia Schiffer német fotómodell.

Időjárás:

Az Alföldön és a Dél-Dunántúlon derült, napos időre számíthatunk csapadék nélkül. Ugyanakkor a Nyugat-Dunántúl és az Északi-középhegység felett a többórás napsütés mellett már több lehet a gomolyfelhő, és ezeken a területeken délután, este néhol zápor, zivatar is előfordulhat  – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

A Szűz jegyűek számára ezt mondja a pénteki szerelmi horoszkóp: “Tele vagy kísérletezőkedvvel, és szívesen próbálsz ki olyasmit, amit még sohasem tettél.”

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top