Aktuális

Ez történik ma, Keanu Reeves szülinapján

Budapesten szombat reggel 06:02-kor kel fel a Nap, és 19:25-kor nyugszik. Keanu Reeves szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IX. 2.

Ezen a napon:

I. e. 31-ben volt az actiumi csata: Octavianus döntő győzelmet arat a Marcus Antonius és Kleopátra elleni tengeri ütközetben. 1686-ban Buda felszabadul a 145 évnyi török uralom alól. 1964-ben Keanu Reeves szülinapja.

Ez történik ma, Keanu Reeves szülinapján

A nap mottója:

Abban a pillanatban, hogy valaki megszeretett valamit, az elveszíthetővé vált.

Diane Ackerman

Névnap:

Szeptember másodika Rebeka, Absa, Axel, Bogdán,  Dorka,  Ella, Felda, Fodor, Inka, István, Renátusz, René, Stefán, Ted, Teó és Töhötöm napja.  

Szeptember másodikán született:

Giuliano Gemma színész, Salma Hayek színésznő és Keanu Reeves színész

Időjárás:

A Dunántúlon jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt eleinte több órás napsütés valószínű, majd délutántól ott is erősen megnövekszik a felhőzet. Délelőtt még csak elszórtan, délután már egyre több helyen várható eső, zápor, keleten zivatar is lehet. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Az északnyugati szél megélénkül, a Dunántúlon helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton csupán 20, míg keleten még 30 fok körül alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top