Aktuális

Előzetesben a férfi, aki 70 késszúrással ölt

V. Zsolt 70 késszúrással megölte, majd egy táskában elásta áldozatát, akár 15 évet is kaphat.

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint májusban leszúrta, majd egy táskába rejtette és elásta áldozatát Budapesten. A Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap a szökés és elrejtőzés veszélye miatt rendelte el az előzetes letartóztatást; a férfit emberölés bűntettével gyanúsítja a nyomozó hatóság.

A 31 éves V. Zsolt a gyanú szerint májusban egy vita utáni dulakodásban legalább 70 késszúrással megölte a sértettet, a holttestet egy nagyméretű vízhatlan táskába tette, majd Budapest XI. kerületében, egy fás, bokros területen elásta.

A bíróság megállapította, hogy az emberölés bűntettének megalapozott gyanúját többi között a helyszíni szemle adatai, a telefonszolgáltatók válaszai, a tanúvallomások és a gyanúsított beismerő vallomása támasztják alá. A bűncselekmény rendkívül súlyos, öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Forrás: police.hu

A gyanúsított előzetes letartóztatása az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb október 10-ig tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top