Aktuális

Meghalt egy biztonsági őr egy miskolci diszkó előtt

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

Szombat hajnali órákban alakult ki szóváltás fiatalok között a miskolci egyetemi Rockwell Klub előtti területen. A boon.hu információi szerint verekedés is történt a helyszínen, valószínűleg ezért lehetett jelen a biztonsági őr is, aki rejtélyes körülmények között lett rosszul és esett holtan össze.

A boon.hu megkereste a rendőrséget, amely a verekedést garázdaság bűntette miatt, míg a biztonsági szolgálat emberének szokatlan halálát közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A rendőrség nem talált közvetlen összefüggést a haláleset és a csetepaté között, a biztonsági őr rosszul lett, és az okozta halálát.

A Rockwell Klub Facebook-oldalán egy közleményt adott közre, amely – mint fogalmaznak – a szombaton hajnalban történt sajnálatos eseményre szeretne reagálni, és elejét venni a rosszindulatú és téves híreszteléseknek

A klub Facebook-oldalán fejezte ki őszinte részvét az elhunyt családjának. Az elhunyt ismert ember volt a Rockwell környékén, a Facebookon sokan fejezték ki együttérzésüket a család felé, amit az elhunyt biztonsági őr testvére meg is köszönt hozzászólásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top