Aktuális

Valaki köveket dobált az autósokra egy felüljáróról – fotó

Kődobálót keres a rendőrség, aki még a nyár közepén dobott egy jó nagy követ egy autóra egy felüljáróról Győr közelében.

Könnyen tragédiát is okozhatott volna az a felüljáróról ledobott kő, amely egy autó gépháztetőjén landolt az M19-es számú autóúton 2017. július 28-án 23 óra 16 perckor. A méretes kődarab szerencsére csak anyagi kárt okozott, a rendőrség közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A követ az ismeretlen az autóút 6+760 kilométerszelvényben lévő felüljáróról dobta az elhaladó autóra.

Forrás: Police.hu

A kődobáló felkutatásában a nyomozók a lakosság segítségét kérik, mert eddig a hagyományos módszerekkel nem jutottak a közveszélyt okozó nyomára. A Győri Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a kapitányságon, vagy hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top