Aktuális

Ismeretlen módszerrel nyitja ki az autókat ez a nyíregyházi tolvaj – fotó

Többismeretlenes egyenletet adott fel a lakosságnak a Nyíregyházi Rendőrkapitányság: egy ismeretlen férfit keresnek, aki ismeretlen módszerrel nyitott ki egy parkoló autót, és lopta el a benne található dolgokat.

Sokat segíthet most a rendőrségnek az, aki felismeri a lenti fotókon szereplő férfit. A rendőrség azt gyanítja, hogy az őszülő szakállat viselő férfi volt az, aki még júniusban eddig ismeretlen módszerrel kinyitott egy parkoló autót Nyíregyházán, a Strandfürdő előtt, és abból két nagy értékű mobiltelefont lopott el. S hiába készítettek a környéken kihelyezett biztonsági kamerák jó minőségű felvételeket a férfiról, a rendőrség ezidáig nem akadt a nyomára.

Az ismeretlen nyíregyházi autófeltörő – police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható férfit, és tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. 

Az ismeretlen nyíregyházi autófeltörő – police.hu

 

Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06 42/524 600 hívószámon vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80 555 111 „Telefontanú” zöldszámán is bejelentést tehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top