Aktuális

A milliárdos Insta-sztár, Dan Bilzerian is ott volt a Las Vegas-i lövöldözésnél

A több mint ötven halálos áldozattal járó Las Vegas-i lövöldözésnek szemtanúja volt a milliárdos Dan Bilzerian is, aki ott volt a Mandala Bay nevű kaszinóhotel környékén a menekülő tömegben. Videót is posztolt.

Lövöldözés tört ki helyi idő szerint vasárnap este egy Las Vegas-i countryfesztiválon. A Mandala Bay nevű kaszinóhotel felső emeletéről lőttek bele a tömegbe, a támadásnak mostanra legalább ötven halálos áldozata van, és kétszázan megsérültek. A rendőrség lelőtte a támadót.

A menekülő emberek között volt a milliárdos pókerkirály és Instagram-sztár, Dan Bilzerian is, aki be is jelentkezett este a helyszínről egy videóban, és azt állította benne, hogy látta, ahogy egy lányt arcon lőttek. 

Dan Bilzerian leginkább arról híres vagy hírhedt, hogy szeret kérkedni azzal, hogy milliárdosként milyen remek élete van. Instagramján általában bikinis vagy félmeztelen nők és különböző extrém, drága járművek társaságában szeret pózolni, miközben maga is javarészt félmeztelen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top