Aktuális

Halálos adag drogot adott be ismerősének Endre

A férfi nem volt olyan állapotban, hogy saját magának adja be a szert, ezért segítséget kért.

Gondatlanságból elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt nyomozott a rendőrség a 34 éves S. Endre ellen, aki egy barátja nyakába – annak kérésére – injekciós tűvel különféle pszichoaktív anyagok elegyét fecskendezte be.

A nyomozás adatai szerint S. Endre és barátja 2016. szeptember 18-án délben egy VIII. kerületi lakásban kábítószert fogyasztottak, amikor a fiatalabbik férfi többszöri adagban fecskendezett pszichoaktív anyagot a másik férfi nyakába, aki perceken belül rosszul lett és meghalt. S. Endre ekkor elmenekült a lakásból. A rendőrök nem messze, egy szintén VIII. kerületi lakásban fogták el, őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás közben kiderült, hogy S. Endre rendszeresen injekciózta a 45 éves férfit, aki olyan állapotban volt, hogy nem tudta beadni magának a szert.

Fotó: police.hu

A budapesti rendőrök befejezték a nyomozást, és vádemelési javaslattal küldték tovább az iratokat az illetékes ügyészséghez – olvasható a police.hu-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top