Aktuális

Élő adásban osztotta ki a Las Vegas-i lövöldözésen kuncogó kollégáját a műsorvezető

A Las Vegas-i tömegmészárlás másnapján szeretett volna interjút készíteni egy amerikai szakértővel az eset kapcsán a Good Morning Britain műsorvezetője, ami csak félig sikerült, mert a tengerentúli szakember végigröhögte a bejelentkezést.

A modern kori történelem legnagyobb amerikai vérengzése, a Las Vegas-i lövöldözés kapcsán készített volna interjút Piers Morgan, a Good Morning Britain műsorvezetője Dan Roberts amerikai fegyverszakértővel. Roberts bejelentkezése csak részben sikerült, mert egy idő után nevetésben tört ki, majd pedig meg is szakadt az adás.

Azt nem tudni pontosan, hogy Dan Roberts min kezdett el nevetni, mindenesetre Morgannak úgy tűnt, hogy a szakértő az 59 halálos áldozattal és közel hatszáz sérülttel járó eseményen kuncog. Meg is kérdezte, hogy mi ezen a vicces, de Roberts nem tudott válaszolni, illetve próbált, de Piers Morgan annyira felhúzta magát, hogy nem hagyta szóhoz jutni tengerentúli kollégáját.

Dan Robertsnek valószínűleg az tette be a kaput, és azért nem bírta tovább magában tartani nevetését, mert a komolykodó brit felemelt két kindertojást, és azt kérdezte, hogyan lehet az, hogy ezek be vannak tiltva az Egyesült Államokban, míg a félautomata fegyverek nincsenek.

A tengerentúli bejelentkezés itt félbeszakadt – számolt be az esetről a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top