Aktuális

Rendhagyó módon lett meg a busz ülésére savat öntő férfi

Besétált a rendőrségre az a fiatalember, akit a rendőrség azzal vádol, hogy savat öntött egy menetrend szerinti busz ülésére.

Önként bement a Budaörsi Rendőrkapitányságra az a 23 éves férfi, aki a gyanú szerint egy autóbusz ülésére maró anyagot öntött – számolt be a különös esetről a police.hu.

A fiatalember ellen tegnap videófelvételt adott ki a rendőrség, melyet mi is közzétettünk. A gyanú szerint F. Géza augusztus 21-én egy Budaörs irányából Budapest felé menetrend szerint közlekedő autóbusz egyik ülésére feltételezhetően maró anyagot öntött. Az ülésen ezt követően egy férfi helyet foglalt, aki a vegyülettől égési sérüléseket szenvedett. 

F. Géza ellen a további eljárást a  Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Nem ez volt az egyetlen savas eset

Rövid időn belül több hasonló savas támadást is elkövettek Budapesten. Az egyelőre nem világos, hogy a különböző BKV-járatok üléseinek maró anyaggal való lelocsolása egy emberhez köthető-e, vagy több tettesről van szó. Augusztus 15-én például egy nő szerzett égési sérüléseket, amikor az Örs vezér terétől az Árpádföld irányába közlekedő, 31-es jelzésű járaton helyet foglalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top