Aktuális

Segítséget kérnek a férfi azonosításához, aki leugrott a budai Várból

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közzétett néhány fotót annak a férfinak a ruháiról, aki a mélybe vetette magát a budai Vár Sikló utcai várfaláról. A férfinél halála napján nem volt semmilyen személyes irat, ezért kiléte még mindig nem ismert.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi rendkívüli halálesete ügyében.

A férfi szeptember 29-én 13 óra 41 perc körül a budai Vár területén található kilátóból a mélybe vetette magát – olvasható a police.hu-n. A rendőrségi szemle során az ismeretlen férfinél személyes iratot, tárgyat nem találtak, személyazonosságának megállapítására tett intézkedések ezért eddig nem vezettek eredményre.

Az elhunyt férfiról annyit tud a rendőrség, hogy körülbelül 60-65 éves lehetett, 171 centiméter magas, átlagos testalkatú, kék szemű, ősz hajú, bajuszos. Különös ismertetőjegye a homlokán bal oldalon fent elhelyezkedő anyajegy. Halálakor kékesszürke inget, fekete derékszíjat, szürke szövetnadrágot és barna velúr bőrcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképeken látható ruhaneműk alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén! További fotókat a rendőrség honlapján találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top