Aktuális

Liftben támadott a szatír

A Debreceni Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A 30 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, világosbarna hajú férfi a rendőrség közleménye szerint augusztus 17-én Debrecenben, egy Hortobágy utcai társasház liftjében viselkedett szeméremsértő módon egy nővel.

forrás: police.hu

A piros inget és kék színű térdnadrágot viselő férfit láthatták egy közeli bolt bejáratánál, a rendőrség várja annak az ismeretlen férfinak és nőnek a jelentkezését, aki ekkor a helyszínen tartózkodott. 

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon. 

(police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top