Aktuális

Eltűnt egy 16 éves terhes lány, a rendőrség keresi

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri annak a fiatal, terhes lánynak a megtalálásában, aki október 9-én tűnt el VIII. kerületi otthonából, és azóta nem adott életjelet magáról.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó, 16 éves Radics Vivien eltűnése ügyében.

A lány október 9-én a VIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Radics Vivien 147 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, derékig érő haja van, szemmel láthatóan várandós. Eltűnésekor fehér cipőt, fekete farmernadrágot, szürke felső ruházatot és kék kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Radics Vivient felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top