Aktuális

Két holttestet találtak a Balatonban egy nap alatt

Két horgászt hiába vártak a társaik.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) központját hívták balatonedericsi horgászok azzal, hogy két társukat hiába várják, nem jöttek ki csónakjukkal a partra – írták a vízimentők a Facebook oldalukon. Ezt követően a központ kérte, hogy a bejelentést tegyék meg a rendőrségnél is. A két embert a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság munkatársai kezdték el keresni, egyiküket a vízen lebegve találták meg, már holtan. A másik férfi kutatását a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Búvárszolgálata munkatársai jelenleg is keresik – írták 11 órája. A két férfi csónakját üresen megtalálták.

Ezzel egy időben egy másik jelzést is kaptak a vízi mentők a vízi rendészettől. Ebben a munkatársaik segítségét kérték, mert egy horgász Tihany-Sajkodhoz közeli vízterületen a Balatonban, a nádas szélén egy holttestet látott a vízen lebegni. Az ismeretlen, fürdőruhás, hosszabb ideje vízben levő férfi holttestét kiemelték, és a partra vitték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top