Aktuális

Ez történik ma, Carrie Fisher szülinapján

Budapesten szombat reggel 07:09-kor kel fel a Nap és 17:46-kor nyugszik. Carrie Fisher szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. X. 21.

Ezen a napon:

I. e. 2137-ben az első feljegyzett napfogyatkozás Kínában. 1587-ben Magyarország áttér a Gergely-naptár használatára; ennek következtében ezért ebben az évben október 21-ét november 1-je követi. 1956-ban Carrie Fisher szülinapja. 2015 – A Vissza a jövőbe II című film szerint Marty McFly megérkezik 1985-ből.

A legendás arany bikini, amit Carrie Fisher gyűlöl (Fotó: Tumblr)

A legendás arany bikini, amit Carrie Fisher gyűlöl (Fotó: Tumblr)

A nap mottója:

Ismerek embereket, a kik egyformán szigorúak a becsület magyarázásában, de a becsület, a melyet védnek és magyaráznak, mindegyiknél más meg más. Olyan az, mint a világ, mely minden szempárban különbözőképen tükröződik.

Milkó Izidor

Névnap:  

Október huszonegyedike Orsolya, Celina, Cettina, Hilár, Hilárion, Hiláriusz, Ilárion, Kende, Klementina, Kolombina, Larion, Laurent, Orsi, Orsika, Szelina, Ursula, Urszula, Viátor, Zelina, Zeline, Zelinke, Zselyke, Zsolt napja.  

Szeptember huszonegyedikén született:

Solti György karmester, Körmendi János színész, Carrie Fisher színésznő és Krúdy Gyula író.

Időjárás:

A térben és időben változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, de néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top