Aktuális

Solymár megvétózta az M0-s folytatását, de van remény

Megvétózta az M0-s autóút északi szektorának építési engedélyét Solymár önkormányzata, de bizonyos feltételekkel hajlandóak áldásukat adni a nyomvonalra.

Hamarosan befejeződhet a vita az M0 autóút északi nyomvonaláról a solymári önkormányzat és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. között. Az október végégi testületi ülésen a képviselők megfogalmazták feltételeiket.

Solymár önkormányzata csak úgy adja áldását az M0 autóút északi szektor 11. sz. főút – 10. sz. főút közötti szakasz megépüléséhez, ha a NIF Zrt. elvégez néhány közlekedésbiztonsági beruházást a nagyközségben. Egész pontosan körforgalmat épít a köztemető elé, illetve a város négy, már meglévő gyalogátkelőhelyén nyomógombos-jelzőlámpás biztonsági rendszert alakít ki.

A szereplők bíznak benne, hogy a fenti feltételekkel sikerül megállapodást kötni a NIF Zrt.-vel, és folytatódhat az M0-ás autóút építése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top