Aktuális

Büntetőeljárással fenyegetik azt, aki égve hagyja a mécsest Piliscsabán

Nem lehet otthagyni az égő mécsest egy piliscsabai kriptában, aki megteszi, az ellen büntetőeljárás indulhat, ezt egy kiragasztott figyelmeztetés is bizonyítja. A szigorúság oka, hogy korábban tűz ütött ki a mécsesek miatt.

Mélységesen felháborítónak tartja egy piliscsabai férfi, hogy eltűntek a LED-mécsesei a helyi temető kriptájából – felháborodásának hangot is adott Facebookon. Posztjában egy képet is csatolt egy furcsa figyelmeztetésről, miszerint semmilyen tüzet okozó tárgy nem hagyható felügyelet nélkül a piliscsabai kriptában, noha a Tények stábja talált őrizetlenül hagyott mécseseket a helyszínen. 

Pedig a kiírás szerint, ha valaki megszegi a szabályokat, és kárt okoz ezzel, akkor még akár büntetőeljárás is indulhat ellen. A férfi annyit elárult a Tényeknek, hogy a biztonsági intézkedés oka, hogy pár napja tűz volt a kriptában, miután egy mécses felborult, és a tűzoltók mindent eltávolítottak onnan, ami éghető, így a férfi LED-mécseseit is.

Címlap: MTVA/Bizományosi: Turbéky Eszter 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top