Aktuális

Saját péniszét lőtte szét a zavart hotdograbló

Ki akarta rabolni a sarki hotdogárust a 19 éves Terrion Pouncy Chicago egyik déli kerületében, amihez egy .38-as kaliberű pisztolyt is magával vitt. Ezzel fenyegette meg az eladókat, majd miközben övébe rejtette, a fegyver elsült és a kiröppenő golyó eltalálta Terrion péniszét. Kórházba kellett szállítani.

Még kedden történt, hogy a 19 éves Terrion Pouncy fegyvert fogott a Maxwell Street Express hotdogstandjának két alkalmazottjára, és a bevétel átadására szólította fel őket. Az egyik hotdogárusnak épp tele volt a keze egy olajos vödörrel, így megkérte a kollégáját, hogy adja át a pénzt a rablónak. Viszont a zsíros egydollárosok átadása közben az olajos edény véletlenül megcsúszott és az egydollárosok szanaszét rebbentek a chicagói szélben.

A kibiztosított pisztolyt ekkor dugta be az övébe a fiatal Terrion, ami elsült és a golyó eltalálta a férfi péniszét. A fájdalom miatt a bűnöző csak a szemközti házig tudott elszaladni, innen már mentő vitte a kórházba, ahol ellátása után a rendőrök letartóztatták – írja a Fox 32.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top