Aktuális

Kiakadt az anyuka: vibrátortesztre próbálták beszervezni a lányát a neten

A magát Zoltánnak nevező férfi a Facebookon írt a lánynak, hogy pénzért próbáljon ki szexjátékokat, majd írja le a tapasztalatait.

Érthető módon kiakadt a fiatalkorú Ágnes édesanyja, amikor kiderült, hogy lányának milyen felkérést küldött egy ismeretlen az interneten. A magát Zoltánnak nevező illető azt kérte a lánytól, hogy próbáljon ki különböző szexuális segédeszközöket – írja a Bors.

Abban az ügyben keresnélek, hogy nyitottunk egy szexboltot, és jöttek új termékek. ezért keresek csinos lányokat, akik nyitottak új dolgokat kipróbálni. Vibrátort és gésagolyót kéne kipróbálni, darabjáért 25 ezer forintot fizetnék neked.

A férfi annyit írt még neki, hogy diszkréten névtelenül kezelné az egészet, a fiatal lánynak csupán annyi dolga lenne, hogy a szexjátékszerek kipróbálása után leírja a tapasztalatait.

Ágnes édesanyja rendkívül felháborodott, és attól tart, hogy a férfi másokat is megkörnyékezett az ajánlatával. Nem tartja kizártnak, hogy feljelentést tesz az ügyben.

Egy szexjátékokat árusító hazai cég a lapnak azt mondta, valószínűtlen, hogy hivatalos felkérésről lett volna szó. A legtöbb Magyarországon árusított eszköz ugyanis amerikai céghez köthető, és bár nálunk is van egy két gyártó üzem, a tesztelést nem itt végzik. Hozzátették, ők soha nem kértek, nem is kérhetnek fel senkit ilyenre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top