Aktuális

Taperoló férfit keresnek Kecskeméten

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást folytat szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen tettes ellen. A taperoló férfiről egy képet is közzétettek.

A nyomozás adatai szerint az alábbi képen látható férfi szeptember 15-én 15 óra 30 perc körül Kecskeméten, az Arany János utca és a Szabadság tér kereszteződésében egy nővel szemben szeméremsértő módon viselkedett. Ez vélhetően taperolást jelent, mert a rendőrség oldalára feltöltött fotók „taperoló” fájlnévvel vannak feltéve.

Egy biztonsági kamera felvételt készített a férfiról, aki körülbelül 170 centiméter magas, 20-30 év körüli. Rövid, sötét haja van, arca hosszúkás. Vékony testalkatú, barna bőrű. Beszéde tiszta, akcentusa nincs. A férfi az elkövetéskor fekete hosszú ujjú csíkos felsőt, valamint kék farmernadrágot, fekete sportcipőt és napszemüveget viselt.

A kecskeméti rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top