Aktuális

A vonatsínre ülve várta a halált a diákok kedvenc tanára

Senki sem érti, miért vetett véget az életének a nyírségi település pedagógusa, hiszen a diákjai szerették, aktív életet élt, és gyerekeivel is szoros kapcsolata volt.

A gyerekek kedvence, iskolája egyik legnépszerűbb pedagógusa volt, mégis érthetetlenül kegyetlen módon dobta el magától az életet egy nyírségi tanár. Egy elhagyatott helyen a sínekre lépett, leült és úgy várta a vonatot, ami aztán halálra gázolta – írja a Blikk.

A nyírségi településen mindenkit megrázott a pedagógus halálának híre, tanítványai és munkatársai sem értik, miért lett öngyilkos. Az egyik diák szerint nem volt olyan tanuló aki ne szerette volna, ráadásul egyáltalán nem látták búskomornak vagy magába fordulónak a férfit, aktív életet élt, rengeteget kirándult.

Egy ismerős szerint sosem volt benne öngyilkos hajlam, nem volt önpusztító sosem, de magánéleti gondjai lehettek. A lap úgy tudja, a férfinek gyerekei is voltak, akikkel igen szoros volt a kapcsolata.

A végzetes lépés okai talán sosem derülnek ki, ám a rendőrség kizárta, hogy bűncselekmény állna a tanár halála hátterében.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top