Aktuális

Egy 3 éves kislány élte túl egyedül a repülőgép-szerencsétlenséget

Kelet-Oroszországban lezuhant egy kisgép landolás közben. A repülőn heten utaztak, és egy hároméves kislány kivételével mindenki életét vesztette a szerencsétlenségben.

Zsaszmina Leontyeva hatalmas szerencséjének köszönhetően túlélte azt a repülőgép-balesetet, amelyben a fedélzeten lévő hat másik ember (köztük a két pilóta) életét vesztette. Az egyetlen túlélő, Zsaszmina mindössze hároméves, szülei feltehetően nem voltak a gépen, a kislány egy pedagógussal utazhatott, amikor a két hajtóműves repülő landolás közben lezuhant. 

A gép egy Habarovszk várostól 1000 kilométerre fekvő település, Nelkan repülőterén akart leszállni, de a légi irányítás elvesztette a kapcsolatot a járattal, amikor az mindössze két kilométerre volt a leszállópályától. A gép végül a fák közé, egy erdőbe zuhant le, nem gyulladt ki. Egyelőre nem ismerik a baleset okát, lehetett az a pilóták hibája vagy valami technikai probléma is, de a viszontagságos időjárási körülményeket ki lehet zárni, mert jók voltak a látási viszonyok, nem volt köd, és a hó sem esett. 

Zsaszmina agyrázkódással és csonttöréssel úszta meg a balesetet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top