Aktuális

Megmérgeztek egy magyar újságírót Ungváron

Dolgozni utazott Ungvárra Erdélyi Péter újságíró, aki egy orosz és magyar lapnak készített cikkeket. Múlt pénteken dolga végzetével egy diszkóban megivott egy sört, közben kiugrott az illemhelyre. Feltehetően ekkor történhetett, hogy két ukrán férfi, akikkel korábban beszélgetett, valamiféle tudatmódosító szert csempészhetett az italába – értesült a Bors.

Feltehetően akkor kerülhetett be Erdélyi Péter újságíró italába a partidrog, amikor pár percre elhagyta a pultot. Ezután teljes filmszakadás következett be nála – írja a Bors.

„Az ungvári kórházban egy sötét szobában tértem magamhoz. Kibotorkáltam a folyosóra, ahol a nővérek furán néztek rám. Azt feltételezték, hogy narkós hajléktalan vagyok, noha anyanyelvi szinten beszélve az oroszt előadtam nekik, hogy magyar újságíróként a munkám végzése céljából érkeztem Kárpát-Ukrajnába. Partidrog kerülhetett az italomba, mert képtelen voltam artikulálni, így beszélni is alig tudtam. Öntudatlan állapotomban kiraboltak. Egy hosszú bőrkabát, fényképezőgép, az órám és az orosz útlevelem is eltűnt. Utólag úgy vélem, hiba volt orosz útlevéllel ukrán területen mozogni, hiszen a két ország háborúskodik egymással” – mondta Erdélyi Péter, aki még mindig lábadozik a mérgezés után, de már Magyarországon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top